CategorieNieuws

American edition of A taste of love no longer available

Sad news. It seems the adventure stopped before it actually started.

Apparently the American publishing company for my book A taste of love went out of business and their website no longer works. I can therefore no longer guarantee the delivery of this American version of my book.

I do however have some copies of the first edition in stock. So if you want one there are still some available at my webshop.

Aankondiging: Wat is er grappig aan een eend?

Voor begin volgend jaar heb ik de uitgave gepland van: Wat is er grappig aan een eend? 24 vrolijke gedichtjes voor kinderen van 8 tot 12 en natuurlijk zoals je gewend bent mét foto’s van eigen hand.

Ik ben al een flink stuk op weg met de inhoud en zal jullie hier op de hoogte houden van de voortgang. Wil je alvast wat lezen? Ga dan naar mijn website!

Coming to America

Vandaag ontving ik een e-mail van de uitgever in Amerika met proefdrukken en de boodschap dat bij goedkeuring binnen enkele weken mijn boek in de US of A zal worden gepubliceerd.

Omdat de huidige voorkant niet in Amerika gebruikt mag worden zal er een nieuwe foto worden gebruikt voor deze nieuwe uitgave. Welke dat zal zijn laat ik nog even geheim.

Vanzelfsprekend ben ik hier erg blij mee, zodra het uit is laat ik het resultaat zien!

Aanwezig op project Kunstweken op KWS

Komende dinsdagavond ben ik aanwezig met mijn boeken en meer op het project Kunstweken op de Koningin Wilhelminaschool in Zoetermeer.

In de afgelopen weken zijn de kinderen op de Koningin Wilhelminaschool aan het werk geweest in het kader van de Kunstweken en hebben deze week een avond om hun kunstwerken te presenteren.

Omdat kunst een breed begrip is en er ruimte is voor meer activiteiten ben ik gevraagd of ik ook aanwezig wil zijn en dat doe ik natuurlijk graag.

Lees verder

Langere levertijd

De voorraad van mijn gedichtenbundel Gedichtjes voor het slapengaan is bijna op! En dat betekent dat ik nieuwe exemplaren moet laten drukken. Voor de eerstvolgende bestellingen betekent dat de levertijd wat langer is, ongeveer een week extra.

Gratis verzending voor A taste of love

Omdat het Lente is kan je de hele maand april mijn boek A taste of love kopen zonder verzendkosten te betalen!* Gebruik de Coupon Code ‘freeshipping’ bij Checkout in mijn webshop.

Klik hier om naar mijn webshop te gaan.

 

 

 

 

 

 

* Zo lang de voorraad strekt

Voorlezen voor kinderen

Regelmatig krijg ik van kinderen de vraag of ik een gedicht weet voor hen of dat ik er ter plekke één kan schrijven.

Een tijdje geleden kreeg ik van een school een uitnodiging om een paar van mijn gedichten in de klas voor te lezen en het blijkt dat de kinderen dit erg leuk vinden en het hen uitdaagt om zelf ook creatief met taal te zijn.

Ben jij juf of meester op een basisschool in de bovenbouw en lijkt je dit ook leuk voor jouw groep? Neem dan contact met mij op voor een afspraak.

Lees verder

HTTPS verbinding webshop

Wanneer je bestelt in mijn webshop worden de gegevens versleuteld verstuurd van jouw computer naar mijn website en vice versa. Op die manier zijn je gegevens veilig tijdens en na jouw bestelling. Herkenbaar aan https in plaats van http en aan een groen slotje in de adresbalk van Firefox.

Nog even geen iDEAL

Sinds een tijdje verkoop ik boeken, kaarten en posters in mijn webshop (https://shop.vangemeren.info, secure connection, SSL). In mijn webshop kan je betalen met PayPal (snel en gratis) en via bankoverschrijving.

Ik krijg regelmatig de vraag of en wanneer ik iDEAL betalingen toevoeg aan de mogelijkheden. Helaas zitten daar nogal wat nadelen aan momenteel waardoor het voorlopig nog niet mogelijk wordt om ook daarmee te betalen.

Voor het gebruik van iDEAL is een inschrijving bij de Kamer van Koophandel nodig en een zakelijke bankrekening. En beiden kosten geld waarvoor er meer verkopen nodig zijn. Dus voorlopig nog even niet want hoewel ik mijn boeken en dergelijke wel verkoop gaat dat nog niet in zo’n tempo dat ik de kosten voor bovenstaande kan verantwoorden.

Dus het enige dat ik dan kan zeggen: koop mijn boeken, kaarten en posters. En dan komt iDEAL ook wel. Alvast bedankt.

Nieuw! Posters!

In mijn webshop vind je nu ook drie posters met gedichten en fotografie van mij.

Afgedrukt op luxe postervellen (satiné finish) met afmetingen 20 x 30 cm.

Bekijk ze in mijn webshop op:

https://shop.vangemeren.info (secure connection, SSL)